Tilmeld pressemeddelelser

Abonner på pressemeddelelser

Få tilsendt pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet på mail, så snart de bliver udsendt.

Tilmeld dig pressemeddelelser

 

 

Indsamling af personoplysninger ved abonnement på pressemeddelelser

Ved tilmelding til Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets pressemeddelelses-udsendelser registreres din e-mailadresse, dit navn samt dine valg af emner for nyhedsbrevet.

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets grundlag for at behandle personoplysningerne følger af dit samtykke. Samtykket afgives, når der trykkes på ”Tilmeld”.

Oplysningerne anvendes til at sende dig Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets pressemeddelelser. Oplysningerne opbevares hos ministeriets leverandør af pressemeddelelsessystem, med hvem ministeriet har indgået en databehandleraftale.

Enkelte medarbejdere i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet har adgang til en liste over abonnenter. Ved hjælp af disse oplysninger holder ministeriet sig løbende orienteret om omfanget og arten af abonnementer.

Oplysningerne om de enkelte abonnementer videregives ikke, og oplysningerne slettes, hvis du opsiger dit abonnement.

Du kan til enhver tid vælge at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld nyhedsbrev” øverst i de nyhedsbreve, du modtager fra ministeriet. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte ministeriet på de kontaktoplysninger, der fremgår af ministeriets privatlivspolitik.

Se ministeriets privatlivs- og cookiepolitik

Temaer

NEKST - den nationale energikrisestab

Den nationale energikrisestab, NEKST skal øge tempoet i den grønne omstilling.

 

NEKST - den nationale energikrisestab

Klimastatus og –fremskrivning

Klimastatus og -fremskrivning (KF) er KEFM’s årlige udgivelse, der skal sikre en løbende opfølgning på, om klimaindsatsen understøtter opfyldelsen af klimalovens målsætning om, at Danmarks udledning af drivhusgasser skal reduceres.

Klimastatus og –fremskrivning

Ungeklimarådet

Ungeklimarådet skal bringe nytænkning ind i dansk klimapolitik.

Ungeklimarådet